Allan Villadsen A/S - VVS & Kloak service

Mandag-Fredag: 0730 - 1500

24 timers døgnvagt

Brug for hjælp?

Ring 3649 2122 - DØGNVAGT

Email:

av@av-vvs.dk

Kloakservice

Allan Villadsen A/S har tilknyttet autoriseret kloakmester, hvilket gør at vi er i stand til at udføre alle former for kloakarbejde ved anlæg, byggeri samt almindelige kloakservice.

Arbejdsstyrken dækker over 10 kloak- og gravefolk, som dagligt udfører vigtige opgaver for at holde kloaknettet funktionelt.

Paletten af opgaver spænder bredt, fra eksempelvis rensning af større og mindre kloakanlæg, til tv-inspektioner for at afsløre brud eller sammenfald på kloaknettet, der kan skyldes rotter eller simpelt slidtage.

Til kloakafdelingen hører også re-etablering af områder, hvor der eksempelvis har været brud på en kloak- eller vandledning i jorden.

Vi har egen slamsuger og højtryks-spulevogne til rådighed. Det betyder at vi kan hjælpe med alt lige fra en stoppet vask i det private køkken, til sugning af en fedtudskiller i en fødevarevirksomhed.

Naturligvis har vi døgnvagt både på VVS Service & Kloakservice.

Allan Villadsen A/S er medlem af Tekniq. Det betyder, at vores arbejde overholder gældende regler på området, og at vores kunder er omfattet af en garantiordning.

Kontakt os for at høre mere om vores Kloakservice.

Kloakservice Kloak renovering

Kent Hansen
Kloakmester

Tlf: 3649 2122 – Email : kent@av-vvs.dk

Kloakservice