Allan Villadsen A/S - VVS & Kloak service

Mandag-Fredag: 0730 - 1500

24 timers døgnvagt

Brug for hjælp?

Ring 3649 2122 - DØGNVAGT

Email:

av@av-vvs.dk

VVS service

Allan Villadsen A/S er etableret i 1998 og de mange år i branchen har givet os en bred erfaring og stor kompetence, som kunderne nyder godt af hver dag.

Med 15 veluddannede fagfolk til daglig disposition, kan vi løse enhver VVS opgave. Det gælder både når der er behov for det gamle håndværk, eller hvis der skal implementeres en mere moderne løsning.

Faget, udførelse og lovkrav ændres jævnligt, så medarbejdernes efteruddannelse spiller en vigtig rolle for vores kunder, som kan serviceres mere effektivt og moderne.

Vi løser opgaverne hurtigt og effektivt. Alle servicevogne er veludstyrede og dertil kommer et professionelt værksted. Vi har fulgt med tiden, og opfylder lovens krav til f.eks. kvalitetssikring med dokumentation.

Vores servicebiler bliver løbende udstyret med det nyeste udstyr, herunder online elektroniske arbejdskort, som effektiviserer arbejdsgangen betydeligt.

Har du brug for en professionel samarbejdspartner – en VVS Installatør & Kloakmester, som kan tilbyde kvalitet, service og fleksibilitet, så kontakt os for et tilbud på opgaven.

Virksomheden er medlem af Tekniq, hvilket betyder at alt arbejde udføres indenfor gældende lovgivning, og at kunderne er omfattet af en garantiordning.

Vi tilbyder også døgnvagt på både VVS Service og Kloakservice

VVS Service

Christian Johansen
Serviceleder VVS / Fjernvarme

Tlf: 3649 2122 – Email : cj@av-vvs.dk

Allan Villadsen A/S - VVS Kloak Service døgnvagt